Att stå på mässa med sin takmålarfirma

Att stå på olika mässor då man erbjuder tjänst inom takmålning kan man använda till en stor fördel för sin firma inom marknadsföring. Det finns många olika mässor runt om i Sverige som skulle kunna passa just din firma inom takmålning och här ska vi gå igenom hur man kan tänka då man väl bestämt sig för att stå på mässa.

Att se, känna och ta
När man ska samla ihop sig till mässan och veta hur man ska framföra sin takmålning till allmänheten så måste man tänka smart. Man ska inte bara visa att man finns och framföra sina fina slogans och meriter om takmålning till kunderna. Det är inte många som lägger märke till dessa då man är på mässa i alla fall. Folk går på mässa för att få handfasta exempel på det företaget kan erbjuda den specifika kunden. Hur kan ni inom er takmålning mätta kundens behov som han eller hon kanske inte vet att den har?

Folk vill se, dom vill känna och dom vill ta på exempel på ert arbete inom takmålning. Ett hett tips till er firma är att ni tar med exempel på olika taktyper i dåligt skick och sen samma taktyper fast i bra skick där ni utfört en takmålning och taktvätt Kungsbacka på dessa som exempel. På det sättet så kan kunderna se på nära håll, dom kan känna på materialet och jämföra med sitt eget och sedan kan dom ställa alla viktiga frågor dom har inom takmålning till er.

Vid frågorna om takmålning får ni chansen att charma kunden med er kunskap och där igenom visa meriter och era erfarenheter. Så se till att ha tänkt ut någorlunda hur ni ska föra er i det talade språket då ni står på mässan. Att välja rätt ord kan vara väsentligt för att ni ska faktiskt bli anlitade av kunden som funderar på att kanske anlita er till en takmålning hos dom.

Ett råd är också att ni skriver ut många före och efter bilder på det ni gjort inom takmålning. Då kan kunden förutom att känna på de olika taktyperna och skillnadena där emellan också se resultat i helhetsintryck genom bilderna. Skapa typ som en bilderpärm helst med ljusa och högupplösta bilder så att ni ger ett fint intryck om det ni gjort inom takmålning.

Ni kan också ha med er en pärm med referenser och recensioner om er så att folk kan läsa vad tidigare kunder har sagt om er takmålning. Det kan vara bra att ha några telefonnummer till kunder som dom kan ringa om dom skulle vilja ha en mer utförlig beskrivning om er som firma från en som erfarat er på riktigt.